SHPËRNDAJE

Para disa  muajve solli këngën më të re dhe kishte paralajmëruar se së shpejti do të vjen me projekte të reja.

Sërish këngëtarja po thotë se shumë shpejt do të vjen me videokëngën më të re para fansave dhe publikut të gjerë.

Bëhet fjalë për Blerta Jupaj, e cila duket se është në finalizim e sipër të një kënge të re që besohet se do të jetë ritmike.