SHPËRNDAJE

Një shpërthim i kontrolluar është kryer në dy makina në afërsi të ndërtesës së ambasadës amerikane në Londër.

Policia Metropolitane kanë thënë se janë thirru në Nine Elms, Wandsworth për dy automjete pa mbikëqyrje.

Një kordon është vendosur përreth makinave dhe në afërsi janë evakuuar dyqanet nga oficerët e specializuar.

Bëhet e ditur se askush nuk është lënduar dhe se është kryer një shpërthim i kontrolluar.