SHPËRNDAJE
Këngëtarja Adelina Berisha sapo ka publikuar projektin e saj më të ri me titull ‘Bonita’.

Këtë këngë, Adelina e kishte paralajmëruar kohë më parë dhe e sjell të shoqëruar me videoklip.

“NA” ishte projekti i fundit nga Adelina Berisha, të cilin e solli në muajin prill të këtij viti.

Kurse, këngën e re ‘Bonita’ mund ta dëgjoni në linkun e mëposhtëm.