SHPËRNDAJE

Si duket ka lind edhe nje problem, ose ma mir me than nje ndryshim i madh ne Miss Grand Albania 2018.

Njeher ishte per Kosovë, mbasi Nikollbibaj nuk mer pjes, kjo akuzoj Producentin per Haraq, por tani ka edhe per Dashurie Bilaj ndryshim.

Ne faqen zyrtare tek Miss Grand international  shkruan se Klaudia dhe jo Dashuria do mer pjes.