SHPËRNDAJE

Ai për publikun i njohur u bë falë roleve të tij në seriale vendore.

Por, aktori Jeton Zogiani së fundmi i është futur politikës dhe madje po garon për t’u bërë deputet i Kuvendit të Kosovës, shkruan GazetaDirekt.

Jetoni është kandidat nga kolacioni parazgjedhor, AAK-PSD.

Jetonin mund ta votoni në numrin 102, pasi që ta keni zgjedhur numrin 119 për ta votuar partinë që do ta bëj qeverinë.

Jetoni në debate dhe paraqitje tjera çdoherë ka treguar përgatitjen e tij intelektuale dhe gjithmonë dëshmoi se është zëri i qytetarit, pasi njëjtë përballet me problemet si gjithë qytetarët tjerë.

#JetonZogiani #102

 

View this post on Instagram

 

@ramushharadinajks

A post shared by Jeton Zogjani (@jetonzogiani) on