SHPËRNDAJE

USAID bën të ditur se ka ndrëruar përfaqësuesin e tyre për Maqedoni. Nga 17 korriku, David Atterby do të jetë përfaqësuesi i ri i USAID për Maqedoni.

Ai është Oficer i Lartë i Shërbimit të Jashtëm në USAID që ka një karrierë ndërkombëtare në 12 shtete të ndryshme, në Afrikë, Karaibe, Lindje të Mesme dhe Azi.

Ai ka një përvojë 37 vjeçare në këtë sferë