SHPËRNDAJE

Sot, ne komunen e Presheves qendruan deputet nga bundestagu Gjerman, ata u takuan me kryetarin e Komunes se Presheves z.Shqiprim Arifin dhe te njejtin i ofruan mbeshtetje te fuqishme nga shteti Gjerman ne proceset e ndryshme qe po i kalon komuna dhe kryetari i komunes se Presheves.

Afersia e kryetarit te komunes se Presheves z.Shqiprim Arifi me shtetin Gjerman eshte verejtur edhe me heret edhe nga ambasadori gjerman ne serbi dhe po vazhdon te fuqizohet cdo dite e me teper ky bashkepunim.

Bashkepunimi me shtetin Gjerman do sjell shume fryte pozitive ne komunen e Presheves duke ecur perpara dhe duke arritur cdo dite e me teper suksese.

Faleminderit shtetit Gjerman per mbeshtetjen…!!!