SHPËRNDAJE

Ish-deputeti i LDK-së dhe njëherit kandidati për deputet nga radhët e LDK-së Arben Gashi, ishte mysafirë në Kojshia Show.

Atij iu shfaq një njeri si i vdekur në emision.

Ja çfarë i kërkoi.