SHPËRNDAJE

Kosova ka dështuar t’i marrë votat e mjaftueshme për tu anëtarësuar në Interpol.

 

Pas votimit në rundin e parë Kosova pro anëtarësimit në Interpol ka marrë vetëm 76 vota pro, 56 kundër 56 dhe 22 abstenime.

 

Pas 20 minutave do të votohet edhe në rundin e dytë, për anëtarësimin në Kosovë./Insajderi.com