SHPËRNDAJE

Një autobus që ishte duke transportuar pasagjerë është përfshirë nga flakët.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në zonën e Milotit, tek rreth rrotullimi kur futesh për në autostradën për në Tiranë.

Autobusi është i kompanisë ‘Atmaxha’ dhe ishte nisur nga Prizreni në drejtim të Tiranës.