SHPËRNDAJE

Ne internet po qarkullon një foto e rrallë ku në të shihen udhëheqësit dhe komandantët e UÇK-së në fillimet kur janë bërë celulat e para të UÇK-së.

Në këtë foto të cilën e ka siguruar GazetaDirekt.com  shihen edhe Hashim Thaçi- tani President i vendit e Kadri Veseli – tani kryetar i PDK’-së, Ilaz Kodra – Ish-komandant i rënë dëshmorë, Jakup Krasniqi – Kryetar i Keshillit kombëtar në Nisma për Kosovën, Rame Buja, Musa Jashari e disa të tjerë.

Dikur ata i ka bashkuar një ideal për lirinë e Kosovës, sot ata i ka ndarë politika.

Për më shumë shihne foton e mëposhtme: