SHPËRNDAJE

“Ajo që OBRM-PDUKM-ja për momentin është në opozitë, nuk është fryt i vullnetit të qytetarëve të Maqedonisë, por fryt i vullnetit të lojrave mes partive politike në masën e gjelbërt”, deklaroi Ilija Dimovski, anëtarë i Komitetit Ekzekutiv në OBRM-PDUKM-së, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Kjo është situatë jonatyrale, për shkak se kur krijohet situatë jonatyreale ka kundër reagime. Unë besoj se kundër reagimet e qytetarëve të Maqedonisë do të jenë edhe më të mëdha dhe më të fuqishme në zgjedhjet e ardhshme lokale”, tha Dimovski, duke shpresuar se pas tyre do të ketë zgjedhje të shpejta parlamentare.