SHPËRNDAJE

Një person dyshohet se është mbytur në pishinën e Gërmisë, raporton Koha Ditore.
Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka kërkuar largimin e njerëzve nga uji.

Në pishinën e Gërmisë kanë arritur edhe ekipet mjekësore.