SHPËRNDAJE

Për logon e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, janë të pakënaqura shumë femra kosovare, sidomos artistet.
Nga shumë postime nëpër Facebook ne e veçuam shkrimin e artistes drenicase – Emine Imeri, e cila pakënaqësinë e saj e shprehë në këtë shkrim.Ema jo vetëm në këtë postim, por dashurinë e saj ndaj atdheut e ka shprehur edhe me veprimtaritë e shumta artistike, me “Rrëfimin e dëshmitarës” në Epopenë e UÇK-së, nëpër librat e saj si dhe me humanizmin e saj për familjet skamnore/gazetadirekt