SHPËRNDAJE

Një këngë ritmike që vjen në duet mes Dritan Sadikajt dhe këngëtares bukuroshe Fatë Berisha po ndez shumë publikun për shkak të tematikës. Titullohet ‘Nuse e tjetër kujt’ dhe është plot ritëm. Ka pak ditë që është publikuar mirëpo ka mbledhur mijëra klikime pasiqë fabula e këngës është shumë interesante duke e rikthyer kështu Fatën në një tjetër version pas albumit live me këngë dasmash që e publikoi pak kohë më parë pasiqë këngëtarja është shumë e angazhuar edhe në ahengje familjare