SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës ka njoftuar se një burrë është fundosur në Liqenin e Batllavës. Kanë thënë se kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po bëjnë hetimet.

Ngjarja ka ndodhur sot në orën 16.

“Rreth ores 16:00 kemi pranuar nje informacion se nje person dyshohet te jete fundosur ne liqenin e Batllaves.

Ekipet policore jane ne vendin e ngjarjes. Per detaje te tjera do te njoftoheni me kohe”, thuhet në përgjigjen e Policisë