SHPËRNDAJE

Në Gjirokastër ka përfunduar numërimi i 201 kutive nga 235 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 51.43% të votave.

LSI vjen e dyta me 23.21% të votave. PD renditet e treta me 21.72% të votave.Në Gjirokastër ndahen 5 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezultateve, projeksioni për ndarjen e mandateve është ky: PS 3 mandate; LSI 1 mandat; PD 1 mandat.