SHPËRNDAJE

28 nëntori është dita kur ne kthehemi mbrapa në kohë dhe kujtojmë ato ditë kur kombi shqiptar ishte i bashkuar, atëherë kur trojet tona ishin një. Sikurse gjatë së kaluarës, ashtu edhe tani shumë shtete dhe kombe kanë friken e bashkimit kombtar. Nganjëherë na duket sikurse cështja e bashkimit kombtar po shitet ne pazaret e qyteteve evropiane, edhe pse vendet tjera kanë harruar se ne jemi vet Evropa. E ardhmja do të zbuloj të kalurën e errët të disa vendeve. Do të zbulohen të gjitha të këqijat që i janë bërë popullit shqiptar. Dhe do të vijë dita kur fëmijet tanë do të gëzojnë lirinë dhe pavarësinë e plotë. Gëzuar 28 nëntorin, #GËZUAR #SHQIPTARI

Me Respekt Granit Shala

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=376621689741815&id=301813717222613