SHPËRNDAJE

HOTI DHE DIALOGU ME SERBINË JANË SHUMË LARG

S’ka dyshim se Hoti mund të jetë ministër i mirë i ekonomisë dhe udhëheqës i denjë i një subjekti politik, ku interesat personale dhe partiake do të viheshin para interesave të popullit siç është LDK-ja.

Të jesh kryeministër do të thotë të jesh i guximshëm dhe ta duash atdheun, ta mbrosh popullin dhe të sakrifikohesh sa herë që kërkohet dhe jo t’i përulet dhe ta flas gjuhën e armikut shekullor qysh në takimin e parë.

Zgërdhija dhe “simpatia” për të folur Serbisht me Vuçiqin janë disa prej dyshimeve se po ti jepej mundësia e dytë, njëjtë do të vepronte me të gjithë përfaqësuesit serb pse jo edhe me kasapin e Ballkanit Millosheviq.

Një kryeministër që nuk ka ndjenja kombëtare nuk është mirë ti përfaqësoj interesat e qytetarëve të Kosovës përballë Serbisë sepse asnjëherë nuk do të jetë i guximshëm të ju kërkoj llogari për krimet e luftës.
Me Respekt
Granit Shala