SHPËRNDAJE

Shteti Islamik ka marrë përgjegjësinë për sulmin terrorist në urën e Londrës, duke lëshuar një deklaratë në shërbimin e lajmeve propagandistike

Tre sulmues goditën me automjet kalimtarët para se të sulmonin dhe në këmbë. Policia qëlloi për vjen sulmuesit brenda tetë minutave.

Shtatë persona kanë mbetur të vdekur ndërsa 48 të tjerë u plagosën. Pak pas mesnatës, policia zyrtarisht deklaroi që sulmet në urën e Londrës dhe tregut Borough si incidente terroriste.