SHPËRNDAJE

Menjëherë pas publikimit të rezultateve të para të Exit Poll-it, kandidati për kryeministër i koalicionit PDK-AAK -NISMA Ramush Haradinaj tha se ky koalicion ka dal fituese bindshëm dhe mund ta formoj qeverinë e ardhshme.

Sipas tij, të dhënat e këtij koalicioni e bëjnë fitues edhe më të bindshëm se sa të dhënat e Exit-poll-it.

“Kosova e ka dhënë provimin. E uroj sovranin për vendimin e marr… Besimi ju ka dhënë koalicionit PDK-AAK dhe NISMa. Ne kemi rezultatin, mekanizmat tonë të organizatës e kanë rezultuar dhe të dhënat tona janë edhe më bindëse se ato të Exit poll-it” u shpreh Haradinaj gjatë një konference për media.

Haradinaj tha se me këtë vendim sovrani e obligon këtë koalicion të krijojë menjëherë qeverinë