SHPËRNDAJE

Kënaqësi të shoh të bashkuar në Prishtinë, në shkollën e sapohapur të futbollit, fëmijë që flasin gjuhë të ndryshme, por që e kanë një ëndërr. Këta fëmijë janë shembull se si duhet të jetë e sotmja dhe e ardhmja jonë e përbashkët. Njerëzit në Kosovë, sot, me guxim po ndërtojnë jetën e tyre në paqe. Bashkë mund të bëjmë vepra të mëdha sot dhe kurdoherë!

RH