SHPËRNDAJE

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka prit në takim zevendësndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Çështje të Stabilitetit dhe Sigurisë, Pete Marocco.

Haradinaj dhe Marocco gjatë këtij takimi kanë biseduar rreth hapave që ka ndërmarr Qeveria e Kosovës në parandalimin dhe luftimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit që çon në terrorizëm./GazetaDirekt.com

Postimi i Haradinajt