SHPËRNDAJE

Trenat e vdekjes u ndalën nga avionët e jetës dhe ju z. President Clinton, ju përgjigjët vullnetit tonë për jetë dhe thirrjeve të armëve të lirisë. Liria u fitua nga bijtë dhe bijat e këtij populli, nga sakrifica e Jasharajve, rezistenca paqësore e Rugovës, heroizmi i luftëtarëve të lirisë, u fitua me NATO-n.

Sot, jemi të lirë të festojmë këtë 20 vjetor, të punojmë për vendin, për të ardhmen tonë! Paqes i duhet pajtimi, e Kosova guxon të pajtohet.

Zoti e bekoftë Kosovën, zoti i bekoftë aleatët e Kosovës, të prirë nga Amerika!

RH