SHPËRNDAJE

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka adresuar një mesazh për të rinjtë dhe Diasporën në përgjithësi.

Ai në faqen e tij në Facebook ka hedhur një video ku iu drejtua atyre për ndihmë të mëtutjeshme për Kosovën dhe për mbështetjen e AAK-së, shkruan GazetaDirekt.

“Ju e ndihmuat luftën, lirinë, Kosovën… Sot Kosova 100% shtet ka nevojë për krahun e saj të djathtë, diasporën. Jemi bashkë në çdo vendim” tha ndër tjera Haradinaj.