SHPËRNDAJE

 

Në 86-vjetorin e vrasjes, liderët po e përkujtojnë njërën nga figurat e spikatura për pavarësi dhe bashkim kombëtar.

Në postimet e tyre Veseli e Thaçi kanë lartësuar figurën e Prishtinës.

Kreu i PDK-së madje ka dhënë detaje se si Hasan Prishtina, që kishte pasuri të madhe, ka përfunduar me një pasuri modeste, gjë që është saktësisht e kundërta çka ndodh në skenën politike të Kosovës.

Para 86 vitesh u vra pabesisht Hasan Prishtina, një nga personalitetet më të ndritura të kombit shqiptar, ideologu i…

Posted by Hashim Thaçi on Tuesday, August 13, 2019

 

86 vjet më parë u vra Hasan Prishtina, njëri ndër ideologët kryesorë të pavarësimit dhe bashkimit kombëtar si dhe të…

Posted by Kadri Veseli on Wednesday, August 14, 2019