SHPËRNDAJE

Një aeroplan ka bërë uljen më të rrezikshme të të gjitha kohërave, , duke fluturuar mes tre tornadove gjigantë.

Deri në dymbëdhjetë tornado u zbuluan në bregun e qytetit rus të Soçit , në të njëjtën ditë. Kjo është java e dytë radhazi që Detit të Zi pushtohet nga tornadot dhe erërat e fuqishme.

Nëntë fluturime u vonuan për shkak të motit të ashpër në zonë, ndërsa aeroplanët e tjerë u transferuan në aeroportet e qyteteve ruse të Anapas dhe Krasnodarit.

Po atë  ditë dëshmitarët zbuluan tornado të shumta disa kilometra larg bregdetit. Deri në 12 tornado u shhfaqën pranë qytetit sipas burimeve lokale të lajmeve.

 

Image