SHPËRNDAJE

Kandidat i Ldk-se per Kryeminister Avdullah Hoti ne nje postim ne rrjetin social facebook ka thene se :

Programi ynë qeveritar parasheh që Brezovica dhe Shtërpca të bëhet destinacione turistike të rangut botëror. /gazetadirekt