SHPËRNDAJE

Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha gjate takimit të përbashkët  te institucioneve  të Republikës së Kosovës, me ambasadorët e BE-së, të akredituar në Kosovë ka kërkuar angazhim nga te gjitha institucionet për liberalizimin e vizave si dhe në zbatimin e MSA-së.

“Promovimi i qeverisjes se mirë dhe fuqizimi i sundimit te ligjit do të duhet të jen prioritet i yni në mënyrë që Kosova mos të vazhdojë të jetë e izoluar” ka përfunduar ministrja Hoxha.