SHPËRNDAJE

Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj pas takimit ka thënë se falënderon kryesuesin dhe përfaqësuesit e partive për caktimin e seancës.

Ai ka thënë se në këtë seancë do të dalin me propozimin për KP dhe me një afat të shpejt edhe për kryeministrin.

“Ne do të jemi në seancë më 24 gusht ku do të propozojmë kandidatin për Kryetar të Kuvendit dhe në një kohë të shkurtër edhe atë për kryeministër”, ka thënë Hoxhaj.