SHPËRNDAJE

BBC thotë se ka mësuar se hetuesit britanikë e kanë zbuluar identitetin e tre kryerësve të sulmit të mbrëmshëm në qendër të Londrës.

Por, korrespodenti për punë të brendshme, Danny Shaë, ka thënë se edhe pse sulmuesit janë identifikuar, emrat e tyre nuk do të bëhen publik nga zyrtarët britanikë edhe për një kohë, transmeton Express.

Të tre sulmuesit u vranë nga policia gjatë sulmit, pasi që ata i kishin vrarë shtatë civilë dhe plagosën 48 të tjerë.

Sulmi i së shtunës ishte i treti brenda tre muajve në Britani, pas atij në Westminster dhe në Manchester Arena.