SHPËRNDAJE

Sot në 141 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit,në emër të Kryeministrit Ramush Haradinaj,vendosëm kurorë me lule, para shtatores së tre Liderëve Shqiptar të Lidhjes së Prizrenit, Abdyl Frashëri, Ymer Prizrenit dhe Sylejman Vokshit,të cilët janë simbol i guximit,urtësisë dhe krenarisë e që me veprën e tyre sublime zunë vend të përjetshëm në historinë e kombit shqiptar.
Lidhja Shqiptare e Prizrenit bëri një kthesë historike në kohën kur fatet e popullit shqiptar ishin në rrezik nga pushtimi otoman dhe ai sllav.
Andaj 10 qershori mbetet datë e shejtë për gjithë popullin shqiptar anë e mbanë botës.