SHPËRNDAJE

Prokurori i Përgjithshëm i SHBA Jeff Sessions do të dëshmojë në publik në Komisionin e Inteligjencës të Senatit të martën mbi rolin e tij në hetimin e Rusisë.
Z. Sessions, i cili i shkroi Komitetit të Inteligjencës të Senatit në fundjavë, ka kërkuar që seanca të jetë e hapur.
Ai do të përballet me pyetjet rreth takimeve të padeklaruara me zyrtarët rusë dhe shkarkimin e presidentit të shefit të FBI.
Raportet e medias javën e kaluar thanë se z. Sessions kishte ofruar të japë dorëheqjen për shkak të tensioneve me presidentin. /GazetaDirekt