SHPËRNDAJE

Tashmë kanë filluar të dalin rezultatet e para edhe të kandidatëve nga listat zgjedhore. Deri me tash janë zbuluar votat e kandidatëve të koalicionit PDK-AAK-Nisma në Vushtrri, Klinë, Skenderaj, Deçan, etj, pastaj të koalicionit tjetër LDK-AKR-Alternativa në Kamenicë, një pjesë të Prishtinës, etj.

Sipas këtyre rezultateve, Kadriu Veseli ka marrë 9963 vota, Ramush Haradinaj  7276, Memli Krasniqi  3100, Shemsi Veseli 1831, Elmi Reçica 1773, Fatmir Xhelili 1569, Hajdar Beqa 1084, Bekim Haxhiu 763, Enver Hoxhaj 2213, Sala Shala 1334 dhe Evgjeni Thaçi 1035 vota.

Kadri Veseli                 9963 vota

Ramush Haradinaj      7276

Memli Krasniqi            3100

Shemsi Veseli               1831

Elmi Reçica                   1773

Fatmir Xhelili                1569

Hajdar Beqa                  1084

Bekim Haxhiu                763

Enver Hoxhaj                 2213

Sala Berisha Shala        1334

Evgjeni Thaçi                 1035