SHPËRNDAJE

 

Vlora Kastrati Shala

Artistja e njohur pejane nuk ka ta ndalur pasi ka kaluar koha më e keqe e karantinës, ajo së bashku me bashkëshortin ndodhet në Kosovë e Shqipëri.

E ne mësojmë arsyen ajo ka bashkëpunuar me disa mjeshtra të muzikës për dy projekte të saja muzikore të cilat do ti sjellë me videoklipe mjaft të bukura.

Kënga e parë është realizuar nga Afrim Macula me tekst nga Valerina Kajtazi Macula e kitar Astrit Stafaj, dhe kënga e dytë nga Florent Boshnjaku.

Të gjithë janë në pritje të këtyre dy projekteve të artistes, ndërsa ajo nuk do të ndalet me kaq në këtë verë pasi projekte të tjera do të vijnë nga ajo