SHPËRNDAJE

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në zgjedhjet lokale të 22 tetorit do të kandidojë me Ardian Gjinin për kryetar të Komunës.

Gjini po ashtu do të jetë bartës i listës së kandidatëve të AAK’së për Asamblenë Komunale të Gjakovës.

“Aleanca e ka motiv parësor bashkimin e njerëzve në komunën tonë. Prandaj kemi punuar në përzgjedhjen e kujdesshme të kandidatëve nga qyteti dhe fshatrat. Këtë synim tonin e kemi nisur mu nga hartimi i listës”, ka shkruar Gjini në Facebook.

“Në listë janë përfaqësuar mosha dhe profesione nga më të ndryshmet, gra dhe burra me kredibilitet moral dhe të respektuar nga komuniteti ku jetojnë. Të gjithë këta kandidatë garantojnë se Asambleja Komunale e Gjakovës do ta rimarrë peshën dhe rolin që i takon edhe sipas ligjit edhe sipas parimeve demokratike të përfaqësimit”, ka thënë Gjini.

Kjo është lista e plotë e kandidatëve të AAK’së për asamblistë në Gjakovë:

Ardian Gjini
Ismet Bardhoshi
Saranda Hyseni
Xhavit Gashi
Flamur Fetahaj
Blerta Qelaj
Xhavit Alija
Luan Shllaku
Florentina Gjergjaj
Alban Gjoshi
Demë Sadiku
Leonora Lyta
Shaban Luma
Art Kurti
Besjana Luzha
Jusuf Osmani
Shukri Smajli
Agnesa Alijaj
Selim Mehmeti
Flamur Bicurri
Melankolina Gaxha
Edmond Uka
Haxhi Sejdiu
Adelina Rexhepi
Muharrem Musa
Bujar Domi
Pranvera Gjocaj
Flamur Babalija
Drilon Krasniqi
Teuta Pallaska Milla
Gazmend Hoxha
Erzen Vala
Liridona Nuka
Nik Hiseni
Arben Bakalli
Albina Sadrija
Kujtim Koca
Faton Gutaj