SHPËRNDAJE

Tashmë duket se një koalicion ndërmjet AAK-së dhe PSD-së është shumë afër.

Madje Këshilli i Aleancës ka votuar pro marrëveshjes parazgjedhore me socialdemokratët e Shpend Ahmetit.

Ahmet Isufi nga AAK, ka thënë se bartës i listës dhe pretendentë për kryeministër do të jetë Ramush Haradinaj, menjëherë pas tij do të jetë Shpend Ahmeti.

Isufi ka treguar se PSD-së do t’i takojnë 25 vende në listën zgjedhore.

Ndryshe zyrtarizimi i këtij koalicioni pritet të bëhet sot në ora 15:00 në zyret e PSD-së.