SHPËRNDAJE

Qytetarë të shumtë janë shqetësuar nga thirrjet telefonike të pranuara jashtë vendit.

Që nga mbrëmja e kaluar, shumë thirrje janë pranuar  prej shteteve të huaja dhe sipas qytetarëve ata po bien pre e mashtrimeve nga njerëz të panjohur, duke u zbrazur kështu llogaritë në mobilët e tyre.

Numri më i madh i thirrjeve vjen nga Mali i Zi, por nuk përjashtohen edhe thirrjet nga vendet më të largëta, siç është edhe Papua New Guinea.

Në adresë të Indeksonline kanë arritur shqetësimet e qytetarëve për këto thirrje ndërsa Policia e Kosovës ende nuk ka asnjë informacion zyrtar për një gjë të tillë.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/auto-tech/kosovare-kujdes-nga-thirrjet-qe-po-vijne-nga-mali-i-zi-fo-429495/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright