SHPËRNDAJE

Kryeministri i Kosovés Ramush Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies heroike të Gjeneral Major Skënder Çekut.

Me pietet të lartë kujtojmë sot 20 vjetorin e rënies heroike të Gjeneral Major Skënder Çekut. Beteja e Loxhës shënon një nga ngjarjet kulmore të historisë sonë të re.
Gjeneral Çeku ishte një nga luftëtarët më të shquar të rrugës sonë për liri dhe flijimi i tij e luftëtarëve tjerë u bënë gurthemel i shtetit të Kosovës. Porosia e tyre – frymëzim i përjetshëm për brezat!

RH