SHPËRNDAJE

Gjatë natës hudhet bërdhogu në qendër të qytetit, kjo shtyri kryetarin Arifi të mos pres deri sa të vijn punëtorët për pastrim, por i mblodhi vet ato.

Këtu shihet thjeshtësia dhe qëllimi për ti shërbyer qytetarit dhe ambientit…

Krenar me një kryetar si Shqiprim Arifi