SHPËRNDAJE

Anëtarja e Partisë Demokratike në Shqipëri, Grida Duma, është goxha e njohur dhe e vlerësuar në Kosovë. Jo vetëm për faktin që është politikane, por edhe si publiciste dhe një grua ku shumë mirë janë të gërshetuara bukuria dhe mençuria. Idhujtaria nganjëherë shkon deri në atë shkallë sa që të tjerët kërkojnë ngjashmëri me të. Një rast të tillë e përbën edhe ky i vajzës nga Gjakova, Yllka Xerxa e cilla ésht me shum Vipa neper evente te ndryshme. /GD