SHPËRNDAJE

Kush eshte Artani ?

Artani hairstyle eshte Nje nder Parukjeret me fame ne Tiran ne fushen e Parukeris . Me experience prej 10’vitesh. Mund ta therasin edhe si Parukjerin e Vipave ne eksperiencen e tij ka punuar me shum te mirnjohura shqipetare . Tashme fama e tij ka kalur kufijt dhe eshte zhvendosur ne Gjermani ku , dhe aty Suksesi nuk i mungon

. Istagrami hair_style_tany