SHPËRNDAJE

Gazmend Syla do të jetë këshilltar i Ramush Haradinajt për kategoritë e dala nga lufta. Lajmin e ka konfirmuar deputeti i AAK-së, Bekë Berisha. 

Ndër të tjera thuhet se kryeminstri Haradinaj i ka siguruar veteranët se nuk do të kenë më probleme me pensionet.

“Sot në takim me kryeminstrin z.Ramush Haradinaj u vendos që zyren e këshilltarit të kryeministrit për kategorit e dala nga lufta ta përfaqësoj Gazmend Syla, si dhe morëm zotimin nga kryeministri se pensionet e veteranëve nuk do të jenë problem tash e tutje”, shkruan Berisha në njoftim.