SHPËRNDAJE

Ky është videoklipi më i ri i cili vjen premierë për GazetaDirekt nga Labinot Rexha me titull: “Çika e babës”

 

Postimi i Rexhës

PREMIERË

Ky është videoklipi im i ri, një prej më të veçantëve në karrierë, për shkak të temës së dhimbshme që trajton, aq sa edhe tradicionale shqiptare. Klipin e xhiruam për pak orë në qytetin tim të lindjes, në Rahovec, në një prej lagjeve ku të gjithë jemi rritur, aty ku sot jetojnë komuniteti serb dhe bënë përpjekje që të pamundësojnë këtë videoklip. Megjithatë, ne përfunduam xhirimet e klipit dhe tash projekti ka gjetur publikimin, i gjithi i xhiruar në atë lokacion, edhe pse komuniteti serb ka dashur ta pamundësojë lansimin e tij. Falënderoj producentin e klipit, Taulant Pallqa, që ka realizuar klipin, falënderoj producentët e këngës, aktorët pjesëmarrës në klip që u përballën me fyerje por nuk u zbrapsën vetëm e vetëm që të kompletohet ky videoklip. Shpresoj t’iu pëlqejë, ky klip është për të gjithë shqiptarët!
https://youtu.be/tU_wlJgf5vA