SHPËRNDAJE

Në disa pikë-kalime kufitare që lidhin Republikën e Kosovës me Serbinë, sot gjatë vikendit janë krijuar kolona me pritje prej kohëzgjatjeve të ndryshme.

Në Merdare (Podujevë) në hyrje kolona është e gjatë rreth 500 metra, ku pritjet janë (30 min), ndërsa në dalje kolona është deri në 200 metra, dhe pritjet zgjasin rreth (1orë), varësisht prej frekuentimit të automjeteve, shkruan Indeksonline.

Në pikë-kalimin kufitar tek Dheu i Bardhë (Gjilan) në hyrje kolona është e gjatë rreth (30 – 40 metra), ku pritjet nuk zgjasin më shumë se 10 minuta, e po ashtu edhe në dalje kolona është 40 metra dhe pritjet janë rreth gjysmë ore.