SHPËRNDAJE

Maqedonia dhe Bullgaria sapo kanë arritur një gjuhë të përbashkët dhe kanë vendosur bazat e kompromisit për ndërtimin e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve.

Nga Ministria e jashtme njoftojnë se hapi i ardhëm është njoftimi i Qeverive përkatëse për marrëveshjen e arritur dhe më vonë konsultime rreth saj me të gjitha palët e interesit.