SHPËRNDAJE

Është organizuar një takim pune në diasporë për të diskutuar rreth çështjeve politike,
për shqiptarët e diasporës. Ata kanë shprehur pakënaqësi rreth shumë gjërave të cilat iu bëhen ndoshta edhe me të padrejtë nga shteti i tyre. Pakënaqësi si mos regjistrimi i diasporës, si në numër asshtu edhe në profilin e mërgatës, diskriminimi i cili u bëhet në kufinj me pagesa të dyfishta të sigurimeve për automjete. Të pakënaqur ishin dhe me mundësinë e votimit. Ata kërkojnë që Ministria e Diasporës të drejtohet nga mërgata. Mbi këto gjëra edhe ngritën peticionin për t’ia dërguar institucioneve përkatëse për të ndodhur një ndryshim.

Ja dhe video nga kjo ngjarje:

Prononsime Nga Düsseldorfi takim pune vullnetar, për peticion për të drejtat e Diaspores shqiptare ,për të drejtat e…

Posted by Fatmir Mucolli on Saturday, July 1, 2017