SHPËRNDAJE

Anëtaret e Kryesisë se Kuvendit kanë filluar të mblidhen për të vendosur rreth seancës se jashtëzakonshme të thirrur nga partitë opozitare.

Në këtë mbledhje poashtu do të vendoset edhe për caktimin e seancës se re plenare si dhe për ndarjen e komisioneve parlamentare.