SHPËRNDAJE

Partia e Ramush Haradinajt, në zgjedhjet e 11 qershorit ka arritur t’i sigurojë 10 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Ramush Haradinaj, Daut Haradinaj, Teuta Haxhiu, Time Kadrijaj, Shkumbin Demaliajj, Rrustem Berisha, Ahmet Isufi, Rasim Selmanaj, Blerim Kuçi dhe Pal Lekaj, kanë grumbulluar votat e mjaftueshme për t’u bërë deputet nga radhët e AAK-së.

Në këto zgjedhje AAK ka një deputet më pak se në legjislaturën e kaluar.