SHPËRNDAJE

Media ruse, Sputnik e afërt me Kremlinin zyrtar, duke u thirrur në burime të veta ka publikuar një shkrim ku pretendon se kandidati për kryeministër nga PAN, Ramush Haradinaj ua ka ofruar katër ministri serbëve.

Gjithnjë sipas burimeve të paidentifikuara të këtij mediumi, Haradinaj u ka premtuar atyre se do tua jap drejtimin e Ministrisë së Mjedisit, Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Bujqësisë, dhe Ministrisë për Kthim dhe Komunitete, transmeton lajmi.net.
Pohime të njëjta me Sputinik kanë pasur edhe mediat tjera serbe.